Accesați conținutul
Rețete

Iaurt înghețat cu coacăze negre și ovăz crocant

Cremos și cu ovăz crocant

Ingrediente (pentru 4 porții)

Iaurt înghețat::

500 g

iaurt 3,6%

Sucul de la

o lămâie

120 ml

sirop YO de coacăze negre

200 ml

de frișcă

 

Ovăz crocant::

30 g

fulgi de ovăz (întregi)

80 g

alune tocate grosier

20 g

zahăr brun

20 ml

sirop de arțar

20 ml

ulei de măsline

15 g

cacao pudră

90 g

zahăr pudră

Preparare

Înghețată din iaurt: Combinați iaurtul, siropul de coacăze negre și sucul de lămâie și apoi adăugați treptat frișca. Puneți amestecul astfel obținut într-un recipient (răcit în prealabil) și dați la congelator pentru 4 ore. In prima oră amestecați ocazional cu o furculiță pentru a vă asigura că nu se formează cristale de gheață.

Ovăz crocant: Combinați toate ingredientele într-o tavă și coaceți-le în centrul cuptorului preîncălzit la 150* C timp de aproximativ 20 de minute.

Scoateți iaurtul congelat din congelator, amestecați până se omogenizează și puneți în pahare alternând cu ovăzul crocant. La final stropiți cu puțin sirop de coacăze negre.

YO Fruchtsirup YO Rezepte Frozen Yoghurt

Idei de rețete

Reţetă

Mojito de căpșuni non alcoolic

Căpșunile dulci și aromate se întalnesc cu lime-ul și menta

YO Fruchtsirup YO Rezepte Erdbeer Mojito
Reţetă

Pandișpan de ciocolată cu cremă de citrice și portocale

Pandișpan de ciocolată cu o notă răcoritoare de citrice

YO Fruchtsirup YO Rezepte Schokoladenkuchen

Descoperă întreaga lume a rețetelor YO.

Numeroase rețete pentru toate vârstele!

La navigarea principală