Pandișpan de ciocolată cu cremă de citrice și portocale
Pandișpan de ciocolată cu o notă fresh de citrice
Pandișpan de ciocolată cu o notă fresh de citrice
Crema de citrice și lapte bătut:
200 g lapte bătut
20 g zahăr pudră
1 lămâie, cu coajă și zeamă
gelatină
150 ml smântână pentru frișcă, bătută ușor
80 ml YO Sirop Lămâie-Lime Fără Zahăr
20 ml YO Sirop Portocale Fără Zahăr
Salata de portocale:
2 portocale, curățate de coajă și tăiate felii
Pandișpanul de ciocolată:
4 ouă
2 gălbenușuri de ou
30 g unt topit
30 g făină de prăjitură
15 g cacao pudră
90 g zahăr pudră
Pandișpan de ciocolată: spumați toate ingredientele cu un mixer manual, adăugați frișca și injectați cu trei încărcătoare. Pulverizați într-o formă care poate fi utilizată pentru cuptorul cu microunde și încălziți în cuptorul cu microunde timp de 2 minute la 850 de wați.
Cremă: Se amestecă laptele bătut, siropurile YO fără zahăr și zahărul pudră până la omogenizare. Se prepară gelatina. Adăugați sucul de lămâie, încălziți până se dizolvă gelatina și turnați în amestecul de lapte bătut. Încorporați smântâna pentru frișcă și umpleți un vas cu terină sau un recipient pentru tupper până la o înălțime de aprox. 3 cm, apoi dați la frigider pentru 6 ore.
Rupeți pandișpanul de ciocolată răcit și întindeți pe o farfurie împreună cu feliile de portocală. Tăiați smântâna răcită în bucăți și adăugați-o în farfurie.
Bucurați-vă de o aromă complet nouă de sirop de fructe fără zahăr, cu YO Lămâie-Lime Fără Zahăr. O răcoritoare fructată pentru toți cei care doresc să reducă caloriile, dar nu doresc să renunțe la aroma deplină. Plăcerea pentru fiecare zi, fără compromisuri.
Bucurați-vă de o aromă complet nouă de sirop de fructe fără zahăr, cu YO Portocale Fără Zahăr. O răcoritoare fructată pentru toți cei care doresc să reducă caloriile, dar nu doresc să renunțe la aroma deplină. Plăcerea pentru fiecare zi, fără compromisuri.