Accesați conținutul
Rețete

Pandișpan de ciocolată cu cremă de citrice și portocale

Pandișpan de ciocolată cu o notă răcoritoare de citrice

Ingrediente (pentru 4 porții)

Cremă cu lapte bătut și crtice:

200 g

lapte bătut

20 g

zahăr pudră

1

Coaja și sucul de la lămâie

5

foi de gelatină

150 ml

de frișcă, semi-spumată

100 ml

YO Mix de citrice

 

Salată de portocale:

2

portocale curățate de coajă și tăiate felii

 

Pandișpan de ciocolată::

4

ouă

2

gălbenușuri de ou

30 g

unt topit

30 g

făină

15 g

cacao pudră

90 g

zahăr pudră

Preparare

Pandișpanul de ciocolată: Amestecați toate ingredientele cu un mixer iar rezultatul adăugați-l într-un sifon pentru frișcă. Cu ajutorul sifonului turnați amestecul într-o formă de silicon și coaceți la cuptorul cu microunde la 850 wați timp de 2 minute.

Crema: Amestecați laptele bătut cu siropul Yo și zahărul pudră și omogenizați. Rehidratați gelatina în multă apă rece timp de 5 minute după care stoarceți bine înainte de a folosi. Adăugați peste gelatină sucul de lămâie, încălziți până se dizolvă gelatina și turnați apoi peste amestecul cu lapte. Incorporați apoi ușor frișcă semi-spumată. Amestecul astfel obținut turnați-l într-un recipient la o înălțime de aproximativ 3cm, și dați la frigider pentru 6 ore.

Rupeți în bucăți neregulate pandișpanul de ciocolată răcit, și puneți-l pe o farfurie împreună cu feliile de portocală. Tăiați crema (răcită) în bucăți și adăugați-o și pe ea pe farfurie.

YO Fruchtsirup YO Rezepte Schokoladenkuchen

Idei de rețete

Reţetă

Slushy de cireșe

Semi-granită

YO Fruchtsirup YO Rezepte Slush
Reţetă

Un iz de lămâie și castravete

Fii gata pentru următoarea petrecere de vară

YO Fruchtsirup YO Rezepte Limonade Gurken

Descoperă întreaga lume a rețetelor YO.

Numeroase rețete pentru toate vârstele!

La navigarea principală