Pandișpan de ciocolată cu cremă de citrice și portocale
Pandișpan de ciocolată cu o notă fresh de citrice

Pandișpan de ciocolată cu o notă fresh de citrice
Crema de citrice și lapte bătut:
200 g lapte bătut
20 g zahăr pudră
1 lămâie, cu coajă și zeamă
gelatină
150 ml smântână pentru frișcă, bătută ușor
80 ml YO Sirop Lămâie-Lime Fără Zahăr
20 ml YO Sirop Portocale Fără Zahăr
Salata de portocale:
2 portocale, curățate de coajă și tăiate felii
Pandișpanul de ciocolată:
4 ouă
2 gălbenușuri de ou
30 g unt topit
30 g făină de prăjitură
15 g cacao pudră
90 g zahăr pudră
Pandișpan de ciocolată: spumați toate ingredientele cu un mixer manual, adăugați frișca și injectați cu trei încărcătoare. Pulverizați într-o formă care poate fi utilizată pentru cuptorul cu microunde și încălziți în cuptorul cu microunde timp de 2 minute la 850 de wați.
Cremă: Se amestecă laptele bătut, siropurile YO fără zahăr și zahărul pudră până la omogenizare. Se prepară gelatina. Adăugați sucul de lămâie, încălziți până se dizolvă gelatina și turnați în amestecul de lapte bătut. Încorporați smântâna pentru frișcă și umpleți un vas cu terină sau un recipient pentru tupper până la o înălțime de aprox. 3 cm, apoi dați la frigider pentru 6 ore.
Rupeți pandișpanul de ciocolată răcit și întindeți pe o farfurie împreună cu feliile de portocală. Tăiați smântâna răcită în bucăți și adăugați-o în farfurie.
Forma și culoarea lămâilor ne amintesc de prietenul nostru preferat pe timpul verii: soarele! În zilele caniculare, este bine de știut că lămâia este un răcoritor perfect. Siropul YO de Lămâie-Roiniță-Mentă se mândrește nu doar cu o notă subtilă de plante – lămâie combinate cu mentă ci de asemenea și cu gustul și senzația relaxantă Știai că... <br> ... lămâile noastre provin în principal din Spania și Italia? “Țara în care înfloresc lămâile” este încă aceeași ca pe vremea marelui poet german Goethe! <br> ... roinița este o plantă perenă care poate fi recoltată de până la trei ori pe an? <br> ... există în jur de 30 de tipuri de mentă, care cresc în general în zone umede? <br> Sugestii de servire: Se toarnă YO lămâie – roiniță – mentă într-o carafă și se diluează cu apă, se decorează cu câteva bucăți de mere, se adaugă cuburi de gheață, dacă se dorește, și se servește. Folosiți apa minerală pentru un gust suplimentar răcoritor.
Bucurați-vă de o aromă complet nouă de sirop de fructe fără zahăr, cu YO Portocale Fără Zahăr. O răcoritoare fructată pentru toți cei care doresc să reducă caloriile, dar nu doresc să renunțe la aroma deplină. Plăcerea pentru fiecare zi, fără compromisuri.