Rețete
Mojito de căpșuni non alcoolic
Căpșunile dulci și aromate se întalnesc cu lime-ul și menta
Ingrediente (pentru 2 porții)
4 linguri | de sirop YO de căpșuni |
2 | lime |
300 ml | apă tonică |
200 g | căpșuni |
1 | o legatură de mentă |
un pumn de | cuburi de gheață |
Preparare
Împărțiți gheața în două pahare. Spălați lime-ul cu apă fierbinte și apoi răzuiți coaja de la unul dintre ele. Stoarceți cele două bucați de lime și adăugați în pahare împreună cu siropul YO. Spălați căpșunile și puneți câteva deoparte. Mărunțiți ușor căpșunile, adăugați-le în pahare și apoi completați cu apă tonică. Spălați și tocați grosier menta. Serviți mojito-ul rece ca gheața decorat cu menta, coajă de lime, felii de lime și căpșuni.
Bacsis
Pentru versiune alcoolică tradițională adăugați 50 ml de rom alb!

Bacsis
Pentru versiune alcoolică tradițională adăugați 50 ml de rom alb!