Accesați conținutul
Rețete

Mojito de căpșuni non alcoolic

Căpșunile dulci și aromate se întalnesc cu lime-ul și menta

Ingrediente (pentru 2 porții)

4 linguri

de sirop YO de căpșuni

2

lime

300 ml

apă tonică

200 g

căpșuni

1

o legatură de mentă

un pumn de

cuburi de gheață

Preparare

Împărțiți gheața în două pahare. Spălați lime-ul cu apă fierbinte și apoi răzuiți coaja de la unul dintre ele. Stoarceți cele două bucați de lime și adăugați în pahare împreună cu siropul YO. Spălați căpșunile și puneți câteva deoparte. Mărunțiți ușor căpșunile, adăugați-le în pahare și apoi completați cu apă tonică. Spălați și tocați grosier menta. Serviți mojito-ul rece ca gheața decorat cu menta, coajă de lime, felii de lime și căpșuni.

Bacsis

Pentru versiune alcoolică tradițională adăugați 50 ml de rom alb!

YO Fruchtsirup YO Rezepte Erdbeer Mojito
Bacsis

Pentru versiune alcoolică tradițională adăugați 50 ml de rom alb!

Idei de rețete

Reţetă

Mojito non alcoolic de portocale și mentă

O băutură de iarnă cu un gust deosebit

YO Fruchtsirup YO Rezepte Mojito alkoholfrei
Reţetă

Mocktail cu rom și fructe de pădure

O băutură la modă, non – alcoolica ideală pentru nopțile de vară

YO Fruchtsirup YO Rezepte Beeren Mocktail

Descoperă întreaga lume a rețetelor YO.

Numeroase rețete pentru toate vârstele!

La navigarea principală