Accesați conținutul
Despre YO

Tot ceea ce trebuie să știi despre brandul YO

Conține numai cele mai gustoase fructe – dar ce este cu adevărat în spatele YO?

Imagine desktopYO Fruchtsirup Über YO

Despre YO

YO iți umple viața cu fructe

Suntem foarte pretențioși când vine vorba de fructe. La urma urmei, iubitorii de fructe de toate vârstele, se bazează pe noi de zeci de ani pentru a experimenta gustul deosebit cu fiecare strop de sirop YO.

De aceea, numai cele mai bune fructe vor trece controlul nostru strict al calității. Fructele Yo sunt hrănite cu grijă până când sunt coapte și gata de cules. Acest lucru înseamnă că vă puteți bucura de cele mai gustoase și aromate fructe, înghițitură cu înghițitură – pe tot parcursul anului.

Dar succesul siropurilor YO nu se datorează doar folosirii celor mai bune fructe. Capacul absolut unic anti-picurare, echipamente de producție de ultimă generație, tradiții de zeci de ani, dezvoltarea constantă a gamei de produse și lipsa coloranților artificiali și a conservanților au facut din YO preferatul consumatorilor încă din 1936. 

YO Fruchtsirup Über YO Familie

YO – perfect pentru întreaga familie

Mulți își amintesc de siropurile YO din tinerețea lor, și, cu siropurile YO, le transmit aceste amintiri mai departe copiilor lor. Această încredere ne-a făcut cel mai popular brand de sirop de fructe din Austria. 

YO face viața mai ușoară: diluați siropul YO cu apă în raport de 1 parte sirop + 7 părți apă înainte de a-l bea – și o sticlă de YO va economisi mult spațiu și greutate. YO conține numai cele mai bune părti ale fructelor în formă concentrată, în totalitate fără coloranți artificiali sau conservanți.

Descoperă lumea aromată și gustoasă a siropurilor YO.

Ușor de turnat datorită capacului anti picurare

Toată lumea care iubește siropul de fructe știe că turnarea acestuia poate fi o treabă foarte lipicioasă. Poate fi o provocare în special pentru mâinile mici. De aceea, YO a dezvoltat capacul absolut unic pentru noile sale sticle PET de 0,7 L:
-    Capac cu anti picurare: Gata cu degetele lipicioase!
-    Bazin de sirop: pentru o dozare mai ușoară!
-    Mâner ergonomic: Mai ușor de ținut, mai ușor de turnat!
-    Material PET de înaltă calitate: ușor și incasabil.

YO înseamnă calitate pe care o poți gusta

Pentru aromele de sirop de fructe YO se folosesc doar cele mai bune ingrediente selectate cu grijă încă din procesul de producție strict controlat – fără excepții! Acestea sunt apoi procesate în unitățile de producție de ultimă generație din Austria.

Zeci de ani de experiență și competență în domeniul producției ne-au oferit cele mai bune rețete. Aceasta este garanția iubitorului de fructe pentru gustul de neegalat YO – chiar și în noile arome de sirop de fructe YO.

YO Fruchtsirup Über YO Qualität

Istoria noastră – din regiunea Must Quarter din Austria în lume

Știați că YO înseamnă “Ybbstaler Obstverwertung”? Numele provine de la zona Must Quarter din Austria Inferioară, renumită pentru livezile și pajiștile sale înflorite încă din vremuri de demult.

Istoria noastră a început in 1936 prin transformarea mustului în coniac. Dar în 1950, gusturile mai aromate într-o formă concentrată au devenit pasiunea noastră – și a început povestea de succes a siropului de fructe YO. 

Descoperă întreaga noastră poveste de succes – înghițitură cu înghițitură de atunci și până acum!

Siropurile de fructe YO – un succes imens pe export!

Siropurile de fructe YO sunt de asemenea extrem de populare dincolo de Austria – în Europa de Est și Germania, de aceea suntem prezenți acolo de ani de zile. 

În țările din Europa de Est, în special Republica Cehă, Slovacia și Ungaria, siropurile de fructe YO realizate din cele mai bune fructe se găsesc în segmentul premium al comerțului cu amănuntul.  

Puteți găsi detalii despre partenerii noștrii în secțiunea Contact.

La navigarea principală