Mocktail cu rom și fructe de pădure
O băutură la modă, non – alcoolica ideală pentru nopțile de vară
Ingrediente (pentru 10 porții)
200 g | căpșuni |
150 g | afine |
150 g | zmeură |
un pumn | de mure |
500 ml | apă tonică |
175 ml | de sirop YO de fructe de pădure |
1 lingură | aromă de rom |
2 – 3 | crenguțe de rozmarin |
Suc de | la 2 lime |
1 L | de apă minerală și cuburi de gheață |
Preparare
Spălați fructele proaspete. Puneți în apa tonică căpșunile proaspete, siropul YO de fructe de pădure și aroma de rom. Adăugați rozmarin și suc de lămâie și lăsați la loc racoros cca. două ore. Completați cu apă minerală și adăugați câteva cuburi de gheață înainte de servire.
De asemenea se poate amesteca gheața pentru a transforma mocktail-ul într-o băutură tip granita. Sau înlocuiți apa tonica cu Prosecco și adăugați un shot de rom (40%) pentru o versiune alcoolică.

De asemenea se poate amesteca gheața pentru a transforma mocktail-ul într-o băutură tip granita. Sau înlocuiți apa tonica cu Prosecco și adăugați un shot de rom (40%) pentru o versiune alcoolică.