Zurück zur Übersicht

Mojito non-alcoolic cu căpșuni

O combinație de arome de căpșuni dulci, lime și mentă

Ingrediente pentru 2 porții

4 linguri sirop de fructe de căpșuni YO

2 lime organice

300 ml apă tonică

200 g căpșuni

1 buchet de mentă proaspătă

1 mână de cuburi de gheață (gheață zdrobită)

Mod de preparare

Împărțiți cuburile de gheață sau gheața pisată în două pahare. Spălați lime-urile organice cu apă fierbinte și curățați unul dintre ele. Se storc ambele lime-uri și se adaugă sucul în pahare împreună cu siropul. Spălați căpșunile și lăsați câteva de-o parte. Se pasează mărunt căpșunile rămase și se adaugă în pahare. Completați cu apă tonică. Spălați și tocați grosier menta. Serviți mojito-urile reci cu gheață, cu o garnitură de mentă, coajă de lime, felii de lime și căpșuni.

 

Sfat: Pentru o variantă tradițională alcoolică, adăugați 5 cl de rom alb!

 

Mai multe rețete