Mojito non-alcoolic cu căpșuni
O combinație de arome de căpșuni dulci, lime și mentă

O combinație de arome de căpșuni dulci, lime și mentă
4 linguri sirop de fructe de căpșuni YO
2 lime organice
300 ml apă tonică
200 g căpșuni
1 buchet de mentă proaspătă
1 mână de cuburi de gheață (gheață zdrobită)
Împărțiți cuburile de gheață sau gheața pisată în două pahare. Spălați lime-urile organice cu apă fierbinte și curățați unul dintre ele. Se storc ambele lime-uri și se adaugă sucul în pahare împreună cu siropul. Spălați căpșunile și lăsați câteva de-o parte. Se pasează mărunt căpșunile rămase și se adaugă în pahare. Completați cu apă tonică. Spălați și tocați grosier menta. Serviți mojito-urile reci cu gheață, cu o garnitură de mentă, coajă de lime, felii de lime și căpșuni.
Sfat: Pentru o variantă tradițională alcoolică, adăugați 5 cl de rom alb!