
100 g fursecuri cu unt fără zahăr
250 g brânză dulce degresată
200 g cremă de brânză naturală
5 Blatt gelatină
70 ml YO Lămâie-lime Fără Zahăr
50 g unt
Puneți fursecurile într-o pungă și zdrobiți-le cu un sucitor - apoi puneți-le într-un castron.
Topiți untul și turnați-l peste fursecurile mărunțite - amestecați bine.
Împărțiți amestecul de fursecuri/unt în 4 pahare și apăsați ferm.
Preparați gelatina și turnați YO lămâie-lime fără zahăr în compoziție.
Puneți brânza dulce și crema de brânză într-un castron.
Adăugați siropul peste castronul cu brânză - amestecați până se omogenizează. Împărțiți crema în cele 4 pahare.
Preparatul se lasă la frigider, de preferat peste noapte. Se serveste rece, cu o felie de lămâie.