
Aproximativ. 450 ml Lillet Blanc sau rosé
1 L Prosecco roz sau vin rosé
750 ml apă minerală
2 Lămâi
2 Lime
100 ml sirop YO de zmeură
3 - 4 frunze de trandafir organic
125 - 130 ml sirop YO de soc
Tăiați lămâile și limele. Combinați Lillet cu siropul YO de soc și vinul/Prosecco. Adăugați câteva frunze de trandafir organic sau citrice. Se lasă la macerat la frigider câteva ore. Completați cu apă minerală, serviți cu multe cuburi de gheață și savurați.
Sfat: Dacă preferați o versiune mai ușoară, completați pur și simplu cu apă minerală.
Siropul YO de zmeură este obținut din cele mai cunoscute fructe încă din epoca de piatră. Aceste fructe delicate sunt suficient de tari pentru a fi culese cu grijă, cu mâna și nu pot, sub nicio formă, tolera pesticidele. Acest lucru garantează că zmeura rămâne naturală, este recoltată și pregătită cu atenție. Sfat: Înghețata de iaurt, lapte sau vanilie se armonizează perfect cu siropul YO de zmeură. Această combinație este în topul preferințelor indiferent de vârstă.
Bogat în tradiție, acest sirop de fructe versatil este fabricat din delicata floare de soc care are propria legendă. Gustul său familiar ne amintește de acele vremuri în care bunica culegea flori de soc și făcea sirop de casă. Mirosul său plăcut și gustul de neegalat fac ca siropul YO de soc să devină un classic pentru toți cei care iubesc un revigorant aromat. Sfat: Gustul delicios al socului poate fi folosit în multe alte moduri diferite. Siropul YO de soc poate adăuga o notă complet nouă, răcoritoare vinului spumant sau vinului alb!