Zurück zur Übersicht

Batoane cu zmeură

Batoane cu zmeură și sirop YO Zmeură Fără Zahăr

Ingrediente pentru 12-16 batoane

Pentru batoane:

200 g ulei de cocos

3 ouă

250 g (de spelta) făină integrală

160 g fulgi de ovăz

100 g fulgi de cocos

Opțional niște miere

Pentru topping:

750 g zmeură proaspată

150 g Sirop YO Zmeură Fără Zahăr

100 g alune

Mod de preparare

Topiți uleiul de cocos, amestecați cu oul și frământați cu ingredientele rămase. Puneți două treimi din aluat pe o tavă dreptunghiulară de copt {20 x 20 cm} și apăsați în jos. Răciți o treime din aluat.

Se amestecă zmeura într-un bol cu ​​siropul de zmeură YO Fără Zahăr, se pasează puțin cu o furculiță și se întinde uniform peste amestecul de pe tavă. Se toacă alunele, se frământă cu aluatul răcit și se întinde sub formă de crumble pe zmeură. Coacem in cuptorul preîncălzit la 175°C timp de 30 de minute. Se lasă la răcit și se taie bucățele.

Sfat: Se poate îndulci după gust.

Mai multe rețete