
Pentru batoane:
200 g ulei de cocos
3 ouă
250 g (de spelta) făină integrală
160 g fulgi de ovăz
100 g fulgi de cocos
Opțional niște miere
Pentru topping:
750 g zmeură proaspată
150 g Sirop YO Zmeură Fără Zahăr
100 g alune
Topiți uleiul de cocos, amestecați cu oul și frământați cu ingredientele rămase. Puneți două treimi din aluat pe o tavă dreptunghiulară de copt {20 x 20 cm} și apăsați în jos. Răciți o treime din aluat.
Se amestecă zmeura într-un bol cu siropul de zmeură YO Fără Zahăr, se pasează puțin cu o furculiță și se întinde uniform peste amestecul de pe tavă. Se toacă alunele, se frământă cu aluatul răcit și se întinde sub formă de crumble pe zmeură. Coacem in cuptorul preîncălzit la 175°C timp de 30 de minute. Se lasă la răcit și se taie bucățele.
Sfat: Se poate îndulci după gust.