Accesați conținutul
Rețete

Tort în formă de înimă cu jeleu de căpșuni și căpșuni întregi

Bază de pandișpan pufos acoperit cu căpșuni aromate

Ingrediente (pentru 4 porții)

Pandișpan:

3

ouă separate

25 g

zahăr pudră

Un vârf de cuțit

de sare

½ pachet de

zahăr vanilat

Coajă de la

1/2 lămâie

60 g

faină

35 g

zahăr

100 ml

suc de portocale

 

Cremă de căpșuni:

200 g

căpșuni

Sucul de la

o lămâie

50 g

sirop de căpșuni YO

3 foi

de de gelatină

150 ml

frișcă semi-spumată

 

Jeleu de căpșuni:

100 g

căpșuni

50 g

sirop de căpșuni YO

1 lingură

de suc de lămâie

2 foi

de gelatină

Preparare

Pandișpan: Combinați gălbenușurile, zahărul pudră, sarea, zahărul vanilat și coaja de lămâie apoi omogenizați până obțineți un aluat cremos. Spumați bine albușul de ou împreună cu zahărul și apoi adăugați amestecul cu gălbenuș. Adăugați făina în ploaie și omogenizați ușor folosind un țel. Turnați aluatul astfel obținut într-o formă de tort (in forma de inimă) unsă cu unt și tapetata cu făină. Neteziți și coaceți în cuptorul preîncălzit la 210*C timp de aproximativ 13 minute. Lăsați să se răcească, apoi insiropați pandișpanul în suc de portocale.

Crema: Paserați capșunile împreună cu siropul YO, folosind un mixer manual. Rehidratați gelatină în multă apă rece timp de aproximativ 5 minute, apoi stoarceți bine înainte de a o folosi. Adăugați peste gelatină sucul de lămâie, încălziți până se dizolvă gelatina și turnați apoi peste amestecul cu căpșuni. Incorporați apoi ușor frișca semi-spumată Turnați crema astfel obținută peste baza de pandișpan și dați la frigider pentru aproximativ 4 ore.

Jeleu: Paserați căpșunile împreună cu siropul YO, folosind un mixer manual. Rehidratați gelatina în multă apă rece timp de aproximativ 5 minute, apoi stoarceți bine înainte de a o folosi. Adăugați peste gelatină sucul de lămâie, încălziți până se dizolvă gelatina și turnați apoi peste amestecul cu căpșuni. Turnați amestecul astfel obținut peste stratul de cremă și dați la frigider pentru încă o oră. Scoateți de la frigider, scoateți din forma și serviți.

Bacsis

Acest tort în formă de inimă, super- aromat, este ideal pentru orice aniversare.

YO Fruchtsirup YO Rezepte Herztorte
Bacsis

Acest tort în formă de inimă, super- aromat, este ideal pentru orice aniversare.

Idei de rețete

Reţetă

Înghețată pe băț cu aromă de lămâie

Înghețată de lămâie proaspătă, făcută în casă

YO Fruchtsirup YO Rezepte Zitroneneis
Reţetă

Cupcakes de cireșe cu topping de ciocolată

Ciocolata păcatoasă și delicioasă întâlnește fructele obraznice aromate.

YO Fruchtsirup YO Rezepte Cupcakes

Descoperă întreaga lume a rețetelor YO.

Numeroase rețete pentru toate vârstele!

La navigarea principală