
1 l apă minerală
750 ml Prosecco
1 mână de mentă (proaspătă)
Suc de la 3 lămâi (în funcție de mărime)
1 lingură miere
100 ml sirop YO de zmeură
Zmeură proaspătă
Cuburi de gheață
Combinați apa minerală cu siropul de zmeură, sucul de lămâie și mierea și amestecați bine până când mierea s-a dizolvat complet. Se lasă la frigider câteva ore. Se toarnă într-un ulcior. Adăugați cuburi de gheață, frunze de mentă proaspătă și zmeură proaspătă. Completați cu Prosecco și savurați.
Sfat: Pentru o versiune fără alcool, pregătiți limonada fără Prosecco sau înlocuiți cu apă tonică.
Siropul YO de zmeură este obținut din cele mai cunoscute fructe încă din epoca de piatră. Aceste fructe delicate sunt suficient de tari pentru a fi culese cu grijă, cu mâna și nu pot, sub nicio formă, tolera pesticidele. Acest lucru garantează că zmeura rămâne naturală, este recoltată și pregătită cu atenție. Sfat: Înghețata de iaurt, lapte sau vanilie se armonizează perfect cu siropul YO de zmeură. Această combinație este în topul preferințelor indiferent de vârstă.
Alături de YO BIO de zmeură, unul dintre cele mai populare siropuri din fructe este acum disponibil și în varianta fără zahăr.