Accesați conținutul
Rețete

Înghețată cu zmeură

Semifreddo rece, cu cremă de zmeură dulce – aromată

Ingrediente (pentru 4 porții)

Cremă de zmeură:

500 g 

zmeură

200 ml

sirop de zmeură YO

Sucul de

la 4 lămâi

Semifreddo:

500 ml

frișcă semi-spumată

2

gălbenușuri de ou

50 g

zahăr pudră

60 ml

lapte

 

coaja de la o portocală

 

Garnitură:

150 g

zmeură

2 linguri

sirop de zmeură YO

Preparare

Cremă de zmeură: Combinați toate ingredientele, încălziți ușor, apoi amestecați folosind un mixer manual. Lăsați deoparte să se răcească.

Semifreddo: Combinați ouăle, laptele, zahărul pudră și coaja de portocală într-o oală mică, încălziți până aproape de fierbere, amestecând constant. Strecurați printr-o sită fină, iar după răcire adăugați frișca și incorporați ușor. Folosiți o formă dreptunghiulară de tort (appx 10x5cm) și începeți să turnați amestecul semifreddo și crema de zmeură în straturi de 1cm, alternând, astfel încat ultimul strat să fie cel de semifreddo. Lăsați la congelator peste noapte.

Pentru a servi, puneți amestecul într-un pahar sau o ceașcă (folosind o cupă de porționat înghețata) și decorați cu zmeurp proaspatp și puțin sirop YO de zmeură.

YO Fruchtsirup YO Rezepte Eis Himbeer

Idei de rețete

Reţetă

Mojito non alcoolic de portocale și mentă

O băutură de iarnă cu un gust deosebit

YO Fruchtsirup YO Rezepte Mojito alkoholfrei
Reţetă

Tort în formă de înimă cu jeleu de căpșuni și căpșuni întregi

Bază de pandișpan pufos acoperit cu căpșuni aromate

YO Fruchtsirup YO Rezepte Herztorte

Descoperă întreaga lume a rețetelor YO.

Numeroase rețete pentru toate vârstele!

La navigarea principală