Accesați conținutul
Rețete

Cupcakes de cireșe cu topping de ciocolată

Ciocolata păcatoasă și delicioasă întâlnește fructele obraznice aromate.

Ingrediente (pentru 12 porții)

Cupcake::

200 g

unt foarte moale

1

pachet de zahăr vanilat

1 vârf de cuțit

de sare

90 g

zahăr granulat

3

ouă

300 g

făină

15 g

cacao

200 ml

zer din lapte batut

100 ml

sirop de cireșe YO

1 pachet de

praf de copt

 

Crema topping:

100 g

unt (la temperatura camerei)

340 g

ciocolată (60%)

120 g

zahar pudră

4 linguri praf

de cacao pudră

200 g

mascarpone

 

Decor:

12

cireșe

Preparare

Cupcakes: Bateți untul împreună cu zahărul vanilat, sarea și zahărul granulat până se obține un aluat cremos. Adăugați treptat ouăle și siropul YO de cireșe. Cerneți împreună făina cu praful de copt și pudra de cacao și adăugați apoi în amestecul de unt, alternând cu laptele bătut. Se ceară făina, praful de copt și cacao și se combină cu amestecul de unt, alternând cu zer. Turnați aluatul astfel obținut în formele de cupcakes și coaceți în cuptorul preîncalzit la 180*C timp de aproximativ 35 de minute

Crema Topping: Tocati grosier ciocolata, topiți la bain-marie și apoi lăsați să se răcească la temperatura camerei. Amestecați untul moale cu zaharul pudră si pudra de cacao până obțineți o cremă omogenaă. Adăugați peste amestecul astfel obținut mascarponele și ciocolata (răcită) și omogenizați. Ciocolata se toarnă pe pandișpan si se pune la frigider pentru aproximativ 4 ore.

Dupa ce s-au răcit decorați cupcakes-urile cu crema (folosind un poş cu dui), dar și cu cireșe proaspete.

YO Fruchtsirup YO Rezepte Cupcakes

Idei de rețete

Reţetă

Bautură cu soc și flori de trandafir

O băutură spumantă combinată cu flori parfumate

YO Fruchtsirup YO Rezepte Prosecco Rosen
Reţetă

Iaurt înghețat cu coacăze negre și ovăz crocant

Cremos și cu ovăz crocant

YO Fruchtsirup YO Rezepte Frozen Yoghurt

Descoperă întreaga lume a rețetelor YO.

Numeroase rețete pentru toate vârstele!

La navigarea principală