Accesați conținutul

Ai întrebări?

Consultă FAQs și vei găsi raspunsurile.

Pentru siropurile noastre, recomandăm diluarea la un raport de 1 + 7, adica 1 parte sirop + 7 părti apă. Însă îți poți amesteca băutura oricum îți place: folosind apă plată sau mineral, mai dulce sau mai puțin dulce – depinde de tine!

Acesta este capacul nostru anti picurare care a fost încercat și testat astfel încâ să îl facă mai ușor de turnat. Vă recomandăm să deschideți capacul cu atenție, astfel:

1.    Desfaceți capacul: Vă recomandăm să țineți capacul orientat in jos pentru a nu exercita presiune pe capacul mobil.
2.    Scoateți folia de etansare apoi fixați din nou capacul și închideți ferm.
3.    Deschideți capacul mobil, iar acum puteti turna și savura siropul de fructe YO fără degete lipicioase.

Putem confirma că toate siropurile YO sunt vegane.

Siropurile noastre îndeplinesc cerințele globale pentru “alimente fara gluten” (<20 mg / kg) Ca atare, toate siropurile de fructe YO sunt clasificate ca fără gluten.

Siropurile de fructe YO sunt fabricate din suc de fructe, carbohidrați, îndulcitori și acid citric. In siropurile noastre YO Fruity se folosesc, de asemenea, piure suplimentar de fructe pentru un gust de fructe și mai intens. Siropurile YO sunt făcute fără îndulcitori artificiali, coloranți adăugați sau conservanți.

Siropurile noastre de fructe YO sunt preparate și pregătite in Austria.

Ingredientele precum zahărul de sflecă și majoritatea fructelor noastre provin din Europa, dar toate fructele exotice sunt cultivate în alte zone unde clima este mai potrivită.

Sticlele YO PET nu conțin BPA și conțin o proporție de 25% PET reciclat (rPET) pentru a închide ciclurile materiei prime în timpul producției. Sticlele noastre din PET sunt 100% reciclabile și sunt returnate la așa numitul Ciclu De Substanțe Închise daca sunt reciclate prin coșul de gunoi sau prin pungi.

Sticlele de sticlă YO în forma lor recunoscută sunt de unică folosință. Puteți recicla sticlele goale prin schema locală de reciclare a sticlei. 100% din materiile prime sunt returnate industriei ambalajelor din sticlă: sticla uzată este topită și refăcută în ambalaje noi din sticlă – un ciclu de substanță perfect. Sticla uzată este cea mai important materie primă ca volum pentru ambalajele noi din sticlă. Sticla poate fi reciclată pentru a produce produse de calitate superioară.

La navigarea principală